Personvern

Introduksjon

Kundenes- og nettsidebesøkeres personopplysninger er forsvarlig oppbevart og er behandlet med ytterst diskresjon. Crosmo Ltd er forpliktet til å bestyre personvernet til sine kunder og besøkende til dine nettsider, som er en absolutt nødvendighet for bedriftens virksomhet.

 

Crosmo Ltd. samsvarer med kravene til personopplysningsloven (Personal Data Protection Act) og annen personvernlovning for nøyaktig behandling av personopplysninger. Den ansvarlig avdelingen for databehandling (Controller) er Crosmo Ltd (Zekeringsstraat 17, 1014 BM Amsterdam, Nederland). Det nederlandske datatilsynet i Haag er meddelt på all behandling av personopplysninger.

 

Behandling av personopplysninger

 

Opplysninger er lagret og vedlikeholdt i løpet av tilbudet av våre tjenester. Dine personopplysninger er lagret når du tar et abonnement på en (mobil) tjeneste eller et nyhetsbrev, når du er deltaker i en kampanje eller invitert i å delta i en konkurranse. Opplysninger er også behandlet i løpet av tilbudet av våre tjenester av andre selskapene i gruppen, sponsorer eller partnere, når premien blir tilgjengelig gjort til vinneren, registrerer interesse i en av våre tjenester, eller kontakter oss for en annen grunn. Personopplysningene vi holder inkluderer informasjon som kontaktinformasjon, mobiltelefon nummer, datainformasjon (abonnement og avmelding informasjon?), for eksempel til en (mobil) tjeneste eller et nyhetsbrev, bestilte produkter/tjenester, informasjon om betalinger, loggfiler i løpet av mobil tjenester og/eller der du har registrert en interesse i våre ulike tjenester.

 

Vi bruker disse opplysningene for å oppfylle og behandle avtaler med deg (og våre aggregatorer), for å gi andre tjenester (ved våre datterselskap og sponsorer eller samarbeidspartnere), interne forretningsprosesser, og å oppdatere kunder om (nye) produkter og tjenester gitt av oss, andre selskap i gruppen eller sponsorer og partnere. Dine (person)opplysninger kan også bli gitt videre til sponsorer og partnere for å gi deg informasjon om tilbud og annen relevant informasjon. Hvis du ikke ønsker å motta denne informasjonen, kan du melde deg av når som helst.

 

 

 
Bruk av abonnement data

For å kunne bruke våre mobile tjenester er det bedt deg om å fullføre en (normale lands spesifikke) abonnement prosessen. Du blir bedt om å oppgi en rekke data, som ditt navn, adressen din, postnummeret ditt, bosted, kjønn, mobilnummer, e-post adressa di og bankkontonummeret. Disse abonnement data blir brukt til å sende deg informasjon i løpet av å gi våre tjenester og for å kunne fakturere disse til deg. Vi ønsker også å holde deg oppdatert med nye, ulike typer og tjenester og ikke minst interessante tilbud.
Ditt mobilnummer

Hvis du har angitt ditt mobilnummer blir dette brukt til å bekrefte servicen og utføre avtalen med deg. Når du har angitt til å være interessert, kan vi også bruke ditt mobile telefonnummer til å kommunisere med deg, og for å holde deg oppdatert av nye produkter og tjenester. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på lenken i meldingen du mottar på mobilen din.

 

Din e-post adresse

Når du har angitt din e-post adresse og har aktivert den til for eksempel å motta nyhetsbrev eller annen informasjon, så kan vi informere deg om forskjellige typer tilbud og premie handlinger. Når du ikke ønsker å motta denne informasjonen, kan du når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på linken i e-post adressen du mottok. Du kan også ha gitt ditt samtykke til å avsløre din e-post adresse til andre selskap som også kan sende tilbud og informasjon til deg. Slike selskap er utvalgt på forhand. Du kan angi og vise dette på nettsiden i de fleste tilfeller.

 

Gjennomgang av korreksjon

Du kan se igjennom dataen vi opprettholder på deg til enhver tid. Hvis slik informasjon er feil kan du hjelpe oss til å korrigere disse. Hvis du vil vise eller korrigere dataene dine, kan du sende din for spørsmål til overnevnte adresse. Ta også kontakt med oss på adressen nevnt ovenfor hvis du har spørsmål om hvordan vi håndterer personlig informasjon.

 

Preferanser salg av produkter og tjenester

Vårt mål er å ta hensyn til dine preferanser så mye som mulig. Hvis du ikke er interessert i informasjon om nye og relevante produkter og tjenester, så ber vi deg om å gi oss en beskjed på siden på nettet der du kan avslutte abonnement. Merk: vår tjeneste er rettet mot dele informasjon med deg på preferanser på forskjellige produkt og tjenester. Hvis du velger ha all din data fjernet fra våre tjenester, kan du ikke lenger motta informasjon om tilbud og kampanjer du kanskje er interessert i å motta.

 

Database Poster

For levering av tjenesten vår holder vi databaseposter for å ha en viss kontroll på plass på våre tjenester (og våre tjenesteleverandører). Hensikten med dette er å optimalisere påliteligheten av tjenesten vår. Informasjonen stammer fra disse dataene som brukes til å hindre misbruk av data og om nødvendig for å overholde mer detaljert informasjon med forespørsler fra tredjeparter på grunnlag av (egen-)regulering.
Surfing og IP-adresse

Vi gjør også bruk av IP-adressen til datamaskinen. Denne IP-adressen er et nummer som automatisk tildeles datamaskinen din når du surfer på internett, for eksempel når du besøker en av våre nettsteder. De kan brukes til å se hvilken bruk er blitt gjort av nettstedet og for å utarbeide analyser og rapporter med ikke-identifiserende informasjon.

Sikkerhet

På grunn av innholdet i tjenesten og tilliten som man må ha i tjeneste vår har vi designet og gjennomført tekniske og organisatoriske tiltak som styrer en tilstrekkelig grad av sikkerhet og sikre etterlevelser av disse tiltakene.
Cookies

Nettsider som sender reklame gjør bruk av cookies for å holde telling av hvilken annonser har blitt vist. Disse cookiene er lagt inn av selskapet som gir disse annonsene. Den eneste hensikten med disse cookiesene er å overføre kommunikasjon er nødvendig for å vise reklame på nettsiden. Disse “klikk” gir oss informasjon som er til statistikk analyse på en ikke-identifiserbare nivå. Din personlige bruk kan ikke bli avledet fra slikt bruk.
Lenker

På dette området ser du en rekke linker til andre nettsteder. Vi kan ikke holdes ansvarlig for databehandlingen som gjøres av disse organisasjonene. Les retningslinjene for personvern, hvis de finnes til nettstedet du besøker.
Justeringer

Vi forbeholder oss retten til å foreta justeringer i denne personvernpolicy’en. Viktige justeringer foretas ved dette området i retningslinjene for personvern.